Föräldracitat


Kommentarer efter föräldraenkäten 2024:

”Sveriges bästa förskola! Kunde inte haft en bättre förskola för mitt barn!”

”Är så tacksam över hela personalstyrkans fina engagemang. Det är en väldig trygghet att kunna slappna av på jobbet och veta att mina barns behov blir tillgodosedda av vuxna som bryr sig på riktigt:-)”

”Kompetenta, empatiska och trygghetsskapande pedagoger som gör ett fantastiskt jobb. Barnen är sedda, får utvecklas socialt, motoriskt och intellektuellt. Väldigt tacksam för allt de gör!”

”Fantastiska pedagoger och vårt barn utvecklas något otroligt hela tiden. Det är alltid tydligt vilka mål man arbetar med och sätten det görs på är oerhört pedagogiska.”

”Personalen gör ett fantastiskt fint arbete för våra barn. De lyckas skapa en lugn, trevlig och trygg miljö som verkar vara positiv för barnens utveckling på alla möjliga sätt. Vi är mycket nöjda!”

”Väldigt bra förskola, kompetent personal och bra ledning. Som natt och dag jämfört med den kommunala förskolan vi hade tidigare.”

”Älskar dagens uppdateringar där vi får veta vad våra barn pysslar med. Så bra att kunna prata om kring matbordet på kvällen. Tack för att ni tar så bra hand om våra barn!”

”En fantastisk start på livet med andra människor är Ior! Varm famn, ett riktigt kännande av mitt barn och en oerhört fin grund att stå på.”

”Vi är supernöjda med Iors förskola”

” Vi är så imponerade av ert arbete och fullständigt trygga med att lämna barnen i er omsorg.”

Tidigare kommentarer:

”Det bästa med Ior är att jag känner fullkomligt förtroende för att mitt barn har det bra där. Inte bara att det är tryggt, utan också att personalen är påhittig och ambitiös.”

”Kul att höra och läsa om vad barnen lärt sig på förskolan, appen ger oss som föräldrar en god insikt över hur barnens dag har varit.”

”En modern förskola som hänger med i utvecklingen, älskar att man kan se och läsa vad barnen har gjort under dagen via appen Tyra.”

”Barnen är i fokus, på riktigt! Varje barn bemöts utifrån sitt unika jag!”

”Varm och engagerad personal som ser varje enskild individs behov.”

”Frukost och lunch är det bästa med Ior, lugna stunder där barnen och pedagoger samtalar och njuter av god mat och utvecklar social förmåga.”

”Ior är en förskola som ser varje barn.”

”Det märks att pedagogerna verkligen gillar sitt jobb!”

”Känner mig aldrig orolig över barnen när de är på Ior för jag vet att dom är i goda händer.”

”Fantastisk personal där ingenting är omöjligt.”

”På Ior får alla vara med!”